Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Afera Z Botem Na Tricki (Gks)

The Viper RKO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DYSKUSJA na temat afery z botem do tricków i GKS:

Widzieliście aferę na FT że ledek , dudek itd. używali boty na tricki :D ? :P podajcie mi tego bota też sobie powbijam na innym koncie ;)

Co do tej sprawy trochę to dziwne ... starzy tacy niby są , zdjęcia mówią za siebie a jeszcze botki :P ja sobie tylko wytestuje podajcie link ;D

mouddd.png
Opublikowano

Kto Ci takie coś poda.... Jak bym miał to też bym był w rankingu .... Może 1 osoba na całe MPC takie coś ma

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Kto Ci takie coś poda.... Jak bym miał to też bym był w rankingu .... Może 1 osoba na całe MPC takie coś ma

No wiesz .. widziałem już to na elitepvpers i na innych stronkach więc napewno nie 1 osoba na całe MPC takie coś ma !

mouddd.png
Opublikowano

Ja na pewno nie używałbym bota na moim koncie przetestowałbym na jakimś innym i zobaczyłbym czy się połapią.

Opublikowano

Witam posiadam bota na tricki , wystarczy zarejestrować się na XXXX i wejśc w dział Gry,tam znajdziecie bota za free;) pozdrawiam więcej info gg 8100449

reklama

Opublikowano

wyszedł 23 na elitepvpers.pll a na de nie mogłem znaleźć ale i tak nei chula mi ;/

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ten bot od KAMA0289 działa ale jak zostawiłem go na noc to ja strzelał w 8 pisało ,że za mało to dawał 9 a na tej liczbie pisało ,że nie wiadomo czy więcej czy mniej to strzelał w 8 i tak przez całą noc...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...